luni, 16 iulie 2012

Din borcanul cu nemultumiri...

Cam cat de idiot trebuie sa fie cineva care-si aduce copchila de 4-5 ani, intr-o vineri noapte la un film, la cinema, si decide ca ii poate citi subtitrarea deranjand astfel o intreaga sala?
Cam tot atat de idiot ca si ceilalti care-l tolereaza fara sa-i atraga macar atentia.
Ca doar...duminica e zi dedicata celor mici, cu TOATE filmele de animatie dublate in limba romana...

Da, asta mi s-a intamplat vineri seara, la Ice Age 4. Desi filmul a inceput la 22:00, taticul exemplar (pe care mi-as fi dorit sa-l calc cu masina) a considerat ca e mai mult decat responsabil daca ii citeste subtitrarea pe VOCI, mai tare, mai incet, fara sa aiba nici cea mai mica jena.
Ne-am mutat in primul rand ca sa aud si filmul nu doar idiotul si...pentru ca am stat 2 ore cu capul dat pe spate, privind in sus spre ecranul mult-prea-aproape ...am ramas cu gatul sucit.

Oare, unii oameni, odata cu dovada vie (si bipeda)a faptului ca sunt capabili sa se inmulteasca considera ca le sunt scuzate/permise/acceptate actiunile nepoliticoase care jeneaza publicul larg?

Da, sunt nemultumita si neintelegatoare si nu consider ca trebuie sa-ti permit sa fii nesimtit doar pentru ca ai copchil. Nu sunt obligata sa zambesc si sa mi se para dragut cand ala micu rage, scuipa, face pipi/caca in locuri publice, sau n-are somn si tre' sa-l duci la cinema.

Un comentariu:

Ana spunea...

Amen to that, pana la urma cei 7 ani pornesc de acasa, si daca la parinti e <7 ghici cam cat ajunge (daca) la copii...